Προϋποθέσεις Επιστροφών

Προϋποθέσεις Επιστροφής προϊόντων που δεν έχει παραβιαστεί – ανοιχτεί η συσκευασία τους.

1. Στην περίπτωση που έχει γίνει κάποιο δικό μας λάθος ώς προσ τη παραγγελία σας, όσο αφορά στο είδος ή στην ποσότητα, η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, χωρίς την παραμικρή χρέωση του πελάτη, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία.
2. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένα και προστατευμένα, για να μην υπάρξει περαιτέρω ζημιά κατά την αποστολή, συνοδευόμενα πάντα απο όλα τα έγγραφα (ΔΑΠ, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κτλ).
3. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως και η συσκευασία του.
4. Επιστροφές γίνονται δεκτές σε προϊόν που δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του εντός 10 ημερολογιακών ημερών.
5. Ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής του προϊόντος που θέλει να επιστρέψει.
6. Γίνεται τεχνικός έλεγχος του προϊόντος και στην συνέχεια κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων .
7. Επιστροφές σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών.
8. Το ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο σε περίπτωση επαγγελματία μαζί το απαραίτητο δελτίο αποστολής. Χωρίς παραστατικό καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.
9. Ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος.
10. Γίνεται τεχνικός έλεγχος του προϊόντος και στην συνέχεια κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη γίνεται αντικατάσταση και επιστροφή του ποσού των ανωτέρω εξόδων αποστολής ή επιστροφή χρημάτων.
11. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εφόσον η παραγγελία ήταν με αντικαταβολή είτε με ακύρωση της συναλλαγής εφόσον η πληρωμή ήταν με κάρτα ή Paypal.
12. Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

Nail Salon™ Cosmetics