Nail Salon cosmetics™ premium professional products

Η Nail Salon ™ cosmetics δημιουργήθηκε από τον διάσημο Έλληνα Nail Artist & Educator Derek Liontis και τους συνεργάτες του μετά από μεγάλη έρευνα και πολύ αυστηρά κριτήρια στην ποιότητα και την αντοχή των υλικών.
Σκοπός της Nail Salon ™ cosmetics είναι να δώσει στους επαγγελματίες nail artists επαγγελματικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας, που ανεβάζουν την ποιότητα στις παροχές σε άλλο επίπεδο.
Πρόκειται για μια τίμια σχέση ποιότητας και τιμής σε καθαρά επαγγελματικά προϊόντα φτιαγμένα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.
Στην Nail Salon ™ cosmetics αγαπάμε τον άνθρωπο και παράγουμε προϊόντα καλλωπισμού, που παράλληλα είναι προϊόντα φροντίδας, δε θέλουμε η ομορφιά να είναι εις βάρος της υγείας, αλλά να τη συμπληρώνει… Κάναμε πολλές δοκιμές μέχρι να μπορούμε να παρουσιάσουμε δυνατά προϊόντα απαλλαγμένα από τοξικές ουσίες που να είναι φιλικά ως προς το περιβάλλον και τα ζώα.

Το χρωματολόγιο των ημιμόνιμων βερνικιών Nail Salon ™ cosmetics απευθύνετε σε επαγγελματίες κι έτσι κάθε κωδικός που δημιουργείτε είναι μοναδικός και έχει λόγο ύπαρξης .
Δε περηφανευόμαστε με νούμερα γιατί δεν είμαστε της ποσότητας αλλά της ποιότητας, και αυτό αποδεικνύεται από το χρωματολόγιο μας που δε του λείπει τίποτα παρά οι περιττοί κωδικοί, που ποτέ δε φοριούνται, και αδίκως πολλές φορές αγοράζονται.
Έχουμε φροντίσει μετά από εξονυχιστική έρευνα να σας παρέχουμε ένα χρωματολόγιο ιδανικό να καλύψει όλο σας το πελατολόγιο, με κωδικούς χρωμάτων που είναι όλοι 100% χρήσιμοι και εμπορικοί.
Η παλέτα Nail Salon cosmetics ™ Gel Color Coats ανανεώνετε συνεχώς κατόπιν έρευνας και δοκιμών, με χρώματα ιδιαίτερα, εμπορικά και αυθεντικά σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό χρωμάτων Pantone.

Η Nail Salon ™ cosmetics δημιουργήθηκε από καθαρή αγάπη προς το nail art και την ονυχοπλαστική, θέλοντας να προσφέρει στους επαγγελματίες τα ιδανικά επαγγελματικά προϊόντα που χρειάζονται , σε λογικές τιμές για την εξαιρετική τους ποιότητα.
Αναβαθμίζοντας τα Ελληνικά προϊόντα και κάνοντας τα ισάξια και ανταγωνιστικά με αυτά των μεγαλύτερων εταιριών του εξωτερικού.

Κάναμε το όραμα μας πραγματικότητα και παρέχουμε ανώτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς που σέβονται και δε βλάπτουν την υγειά, το περιβάλλον και τα ζώα .
xoxo Ντέρεκ Λιοντής.