Τηλεφωνικές Παραγγελίες Call 2 Order

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος αδυνατεί να προχωρήσει σε ηλεκτρονική/online παραγγελία, αλλά επιθυμεί να την υποβάλει τηλεφωνικώς, μπορεί να το κάνει χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας Call2Order καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 17:00 και το Σάββατο: 10:00 – 14:00  Καλώντας μας στο τηλέφωνο (+30) 6932952278 . Θα πρέπει να μας παραχωρήσετε τα στοιχεία σας και τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν όπως αυτοί αναγράφονται στο eShop της Nail Salon ™ cosmetics και εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα στην παραγγελία σας.
Για να ολοκληρωθεί το τηλεφωνικό μέρος της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει προσεχτικά και δέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης όπως αυτοί αναγράφονται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματός της εταιρείας και ταυτόχρονα ότι δεσμεύεστε για την αγορά των προϊόντων που έχετε επιλέξει, καθώς επίσης ότι αναγνωρίζετε ότι υποχρεούστε να προχωρήσετε στην πληρωμή του ποσού που αναλογεί στην παραγγελία πριν την αποστολή της.
Όταν ολοκληρώσετε την πληρωμή μας ενημερώνετε, το επιβεβαιώνουμε και αμέσως ξεκινάμε τις ενέργειες αποστολής της παραγγελίας σας.
Οι τηλεφωνικές παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν:
1. με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας υποδειχθεί κατά την τηλεφωνική επικοινωνία
2. μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας με Πιστωτική κάρτα, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά αυτοματοποιημένο μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δηλώσατε για τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Στο ως άνω μήνυμα θα περιλαμβάνεται ένα ειδικό Payment Link ασφαλούς πληρωμής για χρήση της πιστωτικής σας κάρτας και πληρωμή με απευθείας σύνδεση/μεταφορά στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Cardlink. Το Payment Link θα είναι διαθέσιμο για την επόμενη ώρα μετά την καταχώρηση της παραγγελίας, μέσα στην οποία θα πρέπει να προβείτε στην πληρωμή για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η παραγγελία και να δεσμευθεί το αντίστοιχο προϊόν.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς η πληρωμή ως ανωτέρω η παραγγελία σας θα ακυρώνεται και θα πρέπει να επικοινωνήσετε εκ νέου με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών.
Αναλυτικά στοιχεία για τις πληρωμές δείτε εδώ
Προσοχή: παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal ή IRIS που απαιτούν να κάνετε Login στο λογαριασμό σας ώστε να ολοκληρώσετε την πληρωμή, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών σας.
Ισχύουν οι ίδιοι όροι και προϋποθέσεις, καθώς και η ίδια πολιτική αποστολών με τις ηλεκτρονικές σας αγορές μέσο του site μας. Το κόστος αποστολής εξαρτάτε από τον τόπο και το τρόπο παράδοσης.
Αναλυτικά στοιχεία για τις αποστολές δείτε εδώ
Σας ενημερώνουμε ότι για λόγους ασφαλείας των τηλεφωνικών σας αγορών από τη Nail Salon ™ cosmetics, οι τηλεφωνικές υπηρεσίες εμπορικών υπηρεσιών καταγράφονται για τη διευκρίνιση των παραγγελιών και τη διόρθωση τυχών λαθών.
Σας ευχαριστούμε Nail Salon™ cosmetics.

Η Nail Salon ™ cosmetics δέχεται παραγγελίες και μέσα από τις πλατφόρμες WhatsApp & Viber. Τώρα με απλές κινήσεις μπορείς να κάνεις τις αγορές σου όλο το 24ωρο και μέσω των αγαπημένων σου messenger.

NailSalon Βοήθεια

Για οπουδήποτε βοήθεια χρειασθείτε σχετικά με τις αγορές σας από το e-Shop της Nail Salon ™ healthy professional cosmetics
Μπορείτε να μας:
1. Στείλετε μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου στο: NailSalonCSR@email.com .
2. Καλείτε για την υποστήριξη σας στο Τηλέφωνο (+30) 6932 952278
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 17:00 (οι τηλεφωνικές κλήσεις έχουν όριο των 10′ από την ώρα που θα ξεκινήσει η εξυπηρέτηση σας).
3. Γράψετε μέσω chat στο viber και το whatsapp μας: 00306932952278 (μόνο γραπτός, δεν είναι αποδεκτές οι κλήσεις και βίντεο κλήσεις μέσω αυτού του τρόπου επικοινωνίας).